Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe çorap giydirmek

Rüyada erkeğe çorap giydirmek

Rüyada erkeğe çorap giydirmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada erkek bebeğe çorap giydirmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalettir.

Rüyada erkek çorabı giymek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çorap giydiğini görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, tebrik edileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bayan çorabı giymek hayırlı yollara gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada çorap ters giymek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çorap giydirmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments