Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap ters giymek

Rüyada çorap ters giymek

Rüyada çorap ters giymek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada çorap ters giymek gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada çorap ters giymek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada çorapları ters giymek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorabı ters giymek eve kapanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ters çorap giymek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters kıyafet giymek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Rüyada giysiyi ters giymek zenginliğe kavuşulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada atleti ters giymek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada elbiseyi ters giydiğini görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments