Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yırtık çorap giymek

Rüyada siyah yırtık çorap giymek

Rüyada siyah yırtık çorap giymek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, bunun da geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah yırtık çorap görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık çorap giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Rüyada yırtık siyah elbise giymek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ince çorap giymek maddi sorunlarının artacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments