Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çorabı giymek

Rüyada erkek çorabı giymek

Rüyada erkek çorabı giymek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada erkek çorabı giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada erkek çorabı giymek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeğe çorap giydirmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, statü atlayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu çorap giymek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Rüyada iki tane çorap giymek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yiyip içeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada pembe çorap giymek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince çorap giymek sevilen bir kişi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada değişik çorap giymek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments