Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çorap giydirmek

Rüyada beyaz çorap giydirmek

Rüyada beyaz çorap giydirmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çorap giydirmek gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz muz çorap giymek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giymek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çorap giydirmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments