Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çorap giydiğini görmek

Rüyada başkasının çorap giydiğini görmek

Rüyada başkasının çorap giydiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, zenginliğinin süreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada çift çorap giymek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada mor çorap giymek iç dünyasında rahata kavuşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada yeni çorap giydiğini görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet eder.

Rüyada çorap giymek çıkarmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sarı renk çorap giymek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorapsız ayakkabı giymek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün çorap giymek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments