Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan çorabı giymek

Rüyada bayan çorabı giymek

Rüyada bayan çorabı giymek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bayan çorabı giymek gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bayan çorabı giymek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Rüyada bayan çorabı görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ince bayan çorabı görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada bayan külotu giymek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan terliği giymek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işarettir.

Rüyada bayan takım elbise giymek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan gömleği giymek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, huzur ve kazanç getireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı bayan elbisesi giymek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments