Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin erik yediğini görmek

Rüyada birinin erik yediğini görmek

Rüyada birinin erik yediğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, büyük zorluklar geçireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin erik yediğini gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada erik yediğini görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek isyan edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yetkili bir göreve atanacağına işarettir.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek sorunların günden güne artacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Rüyada birinin erik yediğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bebeğe erik yedirmek işlerinde yenilikler yapacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah erik yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments