Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz incir toplamak

Rüyada beyaz incir toplamak

Rüyada beyaz incir toplamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aydınlanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz incir toplamak gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada beyaz incir toplamak başkasının hakkına göz dikileceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil incir toplamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kara incir toplamak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir üzüm toplamak sorunların çözüme kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada incir ve elma toplamak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, azap çektiğine, tabiri caizse can bulacağına inanılır.

Rüyada kuru incir toplamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük incir toplamak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments