Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve erik toplamak

Rüyada incir ve erik toplamak

Rüyada incir ve erik toplamak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, birçok iş kapısının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ve erik toplamak gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada incir ve erik toplamak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada erik ve incir toplamak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta incir toplamak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada taze incir toplamak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada olmuş incir toplamak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada incir yaprağı toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor incir toplamak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada incir topladığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments