Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik toplarken görmek

Rüyada erik toplarken görmek

Rüyada erik toplarken görmek kendisi için mal mülk alacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada erik toplarken gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sarsılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erik toplarken görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erik toplayıp yemek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yakan top oynamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada toplanmış armut görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada top atışı görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments