Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik toplarken görmek

Rüyada yeşil erik toplarken görmek

Rüyada yeşil erik toplarken görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil erik toplarken gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik toplayıp yemek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada erik toplarken görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek hasretliğin biteceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşillikte top oynamak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments