Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakan top oynamak

Rüyada yakan top oynamak

Rüyada yakan top oynamak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada yakan top oynamak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Rüyada yakar top oynamak zayıflayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yakan top oynamak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakan top oynadığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yakalamaç oynamak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine alamet eder.

Rüyada evde top oynamak feraha ermeye, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Rüyada topla oynamak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments