Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek ondan kazanç elde edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik toplayıp yemek eline geçen paraları tutamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan erik koparıp yemek hayallerinin suya düşeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments