Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top atışı görmek

Rüyada top atışı görmek

Rüyada top atışı görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalettir.

Rüyada top atışı gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Rüyada top atışı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada top attığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada top atışı yapmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk top görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi zarara gireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplanmış gül görmek güç ve kudret sahibi olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada toplanmış asma yaprağı görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada topla gol atmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, borç ödemeye, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kiraz toplandığını görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments