Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik toplayıp yemek

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek alışveriş yapacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik toplayıp yemek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kalp kırmaya inanılır.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek fedakârlıklar yapacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada dalında yeşil erik yemek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil erik yemek görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments