Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik suyu içmek

Rüyada erik suyu içmek

Rüyada erik suyu içmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, getirisinden daha fazla olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada erik suyu içmek gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada erik suyu içmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik suyu görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Rüyada kuyudan su çekip içmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyaretten su içmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek ama kanmamak geçim sıkıntısının olmayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ineğe su içmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bolca su içmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada dere suyu içmek geçim kolaylığı yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments