Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere suyu içmek

Rüyada dere suyu içmek

Rüyada dere suyu içmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, idealist kimse olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret eder.

Rüyada dere suyu içmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada derede su içmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada temiz dereden su içmek atılım yapacağına, işlerin sarpa saracağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada dere suyu içmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dereden su içmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, canla başla çalışacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada dereden su almak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada su deresi görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada derede bulanık su görmek elinin sıkışacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments