Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik suyu görmek

Rüyada erik suyu görmek

Rüyada erik suyu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, onların kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada erik suyu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada erik suyu içmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik suyu görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik çağlası görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı erik yemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulmaktadır.

Rüyada erik yemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine inanılır.

Rüyada siyah iri erik görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede erik görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments