Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaretten su içmek

Rüyada ziyaretten su içmek

Rüyada ziyaretten su içmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyaretten su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada ziyaretten su içmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziyaret suyu içmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ziyaret suyu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada denizden su içmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulur.

Rüyada yeşil şişeden su içmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk su içmek biraz zaman geçmesi gereken haber, herkesin takdirini toplayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işarettir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı su içmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments