Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik marmelatı görmek

Rüyada erik marmelatı görmek

Rüyada erik marmelatı görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, tatsız haberlerin alınacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik marmelatı gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Rüyada erik marmelatı görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada marmelat yemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada kayısı marmelatı yemek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada marmelat yapmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada marmelat görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı marmelatı görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta yeşil erik görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments