Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı marmelatı yemek

Rüyada kayısı marmelatı yemek

Rüyada kayısı marmelatı yemek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı marmelatı yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada kayısı marmelatı yemek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı marmelatı görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulur.

Rüyada marmelat yemek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada marmelat yapmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada marmelat görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada erik marmelatı görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada olmamış kayısı yemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments