Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı marmelatı görmek

Rüyada kayısı marmelatı görmek

Rüyada kayısı marmelatı görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı marmelatı gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynayan ya da duygularınızdan faydalanmak isteyen kişilere yardım veya önerilerde bulunurken dikkat edin.

Rüyada kayısı marmelatı görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kayısı marmelatı yemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada marmelat yapmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada marmelat görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Rüyada erik marmelatı görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada marmelat yemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına alamet eder.

Rüyada sarı kayısı yemek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı kurusu almak kısa sürecek bir işe gireceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments