Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marmelat yapmak

Rüyada marmelat yapmak

Rüyada marmelat yapmak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, büyük bir mala sahip olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada marmelat yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada marmelat yapmak dualarının karşılığını göreceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kayısı marmelatı yemek mal ve para sahibi olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada erik marmelatı görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada marmelat yemek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı marmelatı görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada marmelat görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işaret eder.

Rüyada nikah şekeri yapmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ev yapmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments