Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marmelat görmek

Rüyada marmelat görmek

Rüyada marmelat görmek işinde büyük başarılar alacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada marmelat gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada kayısı marmelatı yemek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada marmelat yemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada erik marmelatı görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Rüyada marmelat görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, hayırlı bir yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada marmelat yapmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kayısı marmelatı görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments