Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marmelat yemek

Rüyada marmelat yemek

Rüyada marmelat yemek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kıtlığın meydana geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada marmelat yemek gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada marmelat yemek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok dikkat çekeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı marmelatı yemek yolunda huzurla devam edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada marmelat yapmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada kayısı marmelatı görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada marmelat görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik marmelatı görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, problemlerini çözeceğine, eşyaların yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yemek görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemekte kıl görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments