Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek üzüntülü günler yaşanacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet eder.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolda engel görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli olmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada engelleri aşmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelli sandalyesi görmek kazancının ilk önce azalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli bebek doğurmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments