Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda engel görmek

Rüyada yolda engel görmek

Rüyada yolda engel görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada yolda engel gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada yolda engel görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada engel kaldırmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işlerini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada birine engel olmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet etmektedir.

Rüyada yürüme engelli birini görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılana engel olmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Rüyada engelleri atlamak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, belalara denk gelmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken engellenmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, yorulacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments