Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelleri aştığını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini engelli görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yürüme engelli birini görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulur.

Rüyada engelli yol görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini engelli görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments