Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli olmak

Rüyada engelli olmak

Rüyada engelli olmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, mevki kaybına uğrayacağına, kazancının eksileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Rüyada engelli olmak gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada engelli olmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada engellerden atlamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Rüyada namaza engel olmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada engel aşmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla engel atlamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada nikaha engel olmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada engele takılmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelli görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments