Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, işlerin devam edeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada engelden atlamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yatırımların heba olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaza engel olmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada engelli kadın görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engeli aşmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada bedensel engelli görmek hayallerinin suya düşeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada engel kaldırmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, malının ve parasının da artacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments