Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli bebek doğurmak

Rüyada engelli bebek doğurmak

Rüyada engelli bebek doğurmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada engelli bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Rüyada engelli bebek doğurmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada engelli bebek görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Rüyada engelli erkek bebek görmek rakiplerine karşı fark atacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına delalettir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada işitme engelli görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evliliğe engel olmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelli kadın görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, harama göz dikmeyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments