Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli kadın görmek

Rüyada engelli kadın görmek

Rüyada engelli kadın görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, artık rahat bir nefes alacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada engelli kadın gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada engelli kadın görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok zengin olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada görme engelli birini görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek aile içinde husumet gelişeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engeller aşmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada engelli insanlar görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada nikaha engel olmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yolda engel görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Rüyada yürüme engelli birini görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments