Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüme engelli birini görmek

Rüyada yürüme engelli birini görmek

Rüyada yürüme engelli birini görmek iş değişikliğine gidileceğine, mutluluğunun da artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalettir.

Rüyada yürüme engelli birini gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada yürüme engelli görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide namaz kılarken engellenmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada engelli bebek görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, o kişiye zararının dokunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada engelli kadın görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada engelli görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelden atlamak rızkının bollaşacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret etmektedir.

Rüyada engele takılmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments