Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikaha engel olmak

Rüyada nikaha engel olmak

Rüyada nikaha engel olmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, önün açılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada nikaha engel olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Rüyada nikaha engel olmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada camide namaz kılarken engellenmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada engeller aşmak rahat bir nefes alacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bedensel engelli görmek çok rahat bir döneme gireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada namaza engel olmak gönlünün rahata ereceğine, solan yüzünün güleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada engelli bebek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, daha zengin hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yürüme engelli görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments