Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görme engelli birini görmek

Rüyada görme engelli birini görmek

Rüyada görme engelli birini görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aile saadetinin artacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görme engelli birini gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada engelli arabası görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine engel olmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada engel olmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yolda engel görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada engelli birine aşık olmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada bir engeli aşmak aydınlığa çıkılacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli sandalyesi görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments