Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli görmek

Rüyada engelli görmek

Rüyada engelli görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada engelli gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Rüyada bedensel engelli görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, günahlarına tövbe edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada engelli olduğunu görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada engelli erkek görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada engeli aşmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yolculuğa çıkmaya, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelli görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada engelleri aştığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görme engelli birini görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments