Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli olduğunu görmek

Rüyada engelli olduğunu görmek

Rüyada engelli olduğunu görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada engelli olduğunu gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Rüyada yürüme engelli görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken engellenmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yürüme engelli birini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolda engel görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada camide namaz kılarken engellenmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, güçten ve takatten düşeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada nikaha engel olmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada engel atlamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments