Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelleri aştığını görmek

Rüyada engelleri aştığını görmek

Rüyada engelleri aştığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, her anlamda güçleneceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada engelleri aştığını gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Rüyada engelleri aştığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Rüyada aş evi görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aş aşılamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulur.

Rüyada aşeren birini görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşi vurulmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak başarılı olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada aşik olduğun adami görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada aş yemek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments