Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedensel engelli görmek

Rüyada bedensel engelli görmek

Rüyada bedensel engelli görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendi patronu olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bedensel engelli gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada bedensel engelli görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü beden görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bedensiz kafa görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada beden öğretmenini görmek yoksul için zenginliğe, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Rüyada canın bedenden çıktığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada beden değiştirmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada kafasız beden görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bedenler görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments