Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli erkek görmek

Rüyada engelli erkek görmek

Rüyada engelli erkek görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada engelli erkek gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada engelli erkek görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada zihinsel engelli erkek görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engelli erkek bebek görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işte de mutlu olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli bebek doğurmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek saygınlığının artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada sağlam birini engelli görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir engeli aşmak hayatını yoluna sokacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments