Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli erkek çocuğu görmek

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada engelli erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zihinsel engelli erkek görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada engelli erkek bebek görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada engelli erkek görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli kadın görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikaha engel olmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments