Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada engelden atlamak sevdiği insana kavuşacağına, aile hayatlarını bozulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada engelliye yardım etmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada atla engel atlamak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini engelli görmek hayatın yoluna gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelli olmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments