Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli yol görmek

Rüyada engelli yol görmek

Rüyada engelli yol görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada engelli yol gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada engelli yol görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada görme engelli görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada engel kaldırmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelden atlamak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kavgaya engel olmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada birini engelli görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada engelli bebek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments