Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini engelli görmek

Rüyada kendini engelli görmek

Rüyada kendini engelli görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini engelli gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada engellerden atlamak enerjisini toplayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine engel olmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret eder.

Rüyada zihinsel engelli erkek görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini engelli görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada engel olmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yürüme engelli görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken engellenmek kötü haberlerin alınacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments