Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engel kaldırmak

Rüyada engel kaldırmak

Rüyada engel kaldırmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada engel kaldırmak gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada engel kaldırmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelden geçmek mal mülk kazanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yeterli kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada engelli birine yardım etmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada engelden atlamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yolda engel görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılana engel olmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments