Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelden atlamak

Rüyada engelden atlamak

Rüyada engelden atlamak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelden atlamak gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Rüyada engelden atlamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada atla engel atlamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Rüyada engel atlamak en küçük sorunda parlayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada engelleri atlamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada engellerden atlamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini engelli görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada zihin engelli görmek cebinin para göreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments