Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engel olmak

Rüyada engel olmak

Rüyada engel olmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet eder.

Rüyada engel olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada engelli birini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek enerjisini toplayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada yolda engel görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Rüyada kardeşini engelli görmek maddi imkânlarının artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işarettir.

Rüyada yürüme engelli birini görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada nikaha engel olmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments