Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli birini görmek

Rüyada engelli birini görmek

Rüyada engelli birini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli birini gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada engelli kadın görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli birine aşık olmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedensel engelli görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılana engel olmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada engelli görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yürüme engelli görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada engele takılmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments