Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam birini engelli görmek

Rüyada sağlam birini engelli görmek

Rüyada sağlam birini engelli görmek daha fazla gelir elde edeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sağlam birini engelli gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada sağlam birini engelli görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek sağlık problemleri içinde olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına yorulur.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sağlam olmayan bina görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada sağlam birini topal görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sağlam dişi çektirmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada sağlam ev görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments